Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. „Dacă murea copilul meu?” Un copil de nouă ani, dus la urgenţă după ce căzut de la patru metri înălțime

ro

13 Mar, 2016 08:53 2179 Marime text
Un incident grav, a avut loc, aseară, la Sala Polivalentă, din Cluj-Napoca. Un copil de doar nouă ani, aflat în public la un meci de baschet, a fost dus de urgenţă la spital, după ce a căzut în gol de la o înălţime de aproximativ patru metri.
 
Martorii povestesc că băiatul încerca să ajungă în tribuna unde avea bilet, dar a alunecat printr-un spaţiu liber dintre trepte.
 
Micuţul s-a lovit la cap şi are o fractură la braț, aflându-se sub supravegherea medicilor.

UPDATE 1, ora 10.15
 
Copilul este baschetbalist la U şi se afla la meci cu antrenorul, cu colegi şi cu mama lui. De asemenea, tatăl băieţelului este chiar Mircea Turdean, directorul general al companiei Farmec. „Cum este posibil să inaugurezi o construcţie nesigură? Cum este posibil să fii atât de superficial şi să laşi o ditamai gaură nesecurizată? Dacă murea copilul meu? Trebuie să moară oameni că să le pese primarului şi consilierilor locali de siguranţă spectatorilor din Sala Polivalentă?Luni, la prima oră, îmi consult avocatul şi îi dau în judecată şi pe Emil Boc şi pe dragii de consilieri locali, pentru că au autorizat o asemenea construcţie pericol public. Nu cer decât daune morale, fiindcă vreau să plătească cei vinovaţi şi să se înveţe minte să fie responsabili”, a declarat, pentru Ziar de Cluj, Mircea Turdean.  

Sursa foto: enational.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii