Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unul din șoferi a plecat de la fața locului Un bărbat și un copil, răniți în urma unui accident rutier în Mihail Kogălniceanu. Oficial de la IPJ Constanța

ro

12 Mar, 2024 14:51 1128 Marime text
Un accident rutier s-a produs azi, 12 martie 2024 în localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța. 

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 60 de ani, ar fi condus o autoutilitară în localitatea Mihail Kogălniceanu către municipiul Constanța, nu ar fi adaptat viteza la condițiile drumului, ar fi intrat în derapaj către sensul opus de mers și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 46 de ani.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului și a unui pasager.


Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 12 martie a.c., în jurul orei 11.35, polițiștii din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Mihail Kogălniceanu, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 60 de ani, ar fi condus o autoutilitară în localitatea Mihail Kogălniceanu către municipiul Constanța, nu ar fi adaptat viteza la condițiile drumului, ar fi intrat în derapaj către sensul opus de mers și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 46 de ani.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului și a unui pasager.

Conducătorul autoutilitarei a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior.

Bărbații  au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Testul pentru prezența în organism a substanțelor psihoactive a fost negativ.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.- informează IPJ Constanța. 




Citește și:

Știri Constanța aziAccident rutier în curbă la Mihail Kogălniceanu. Un bărbat și un copil, răniți (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii