Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:11 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când salvatorii devin victime Comunitatea din Chilia Veche sare în ajutorul asistentei medicale, rănită grav în accidentul naval din județul Tulcea

ro

13 Apr, 2024 10:53 702 Marime text

Sursa foto: Facebook/ Împreună pentru Chilia



 
Sunt momente in viață în care cei care ajută și salvează au nevoie, la rândul lor, să fie ajutați și salvați.
 
În urma accidentului naval de acum câteva zile, de pe brațul Chilia, județul Tulcea, o asistentă medical a devenit victimă, la rândul ei, în încercarea de a salva un copil din Chilia Veche.
 
Aceasta a suferit răni grave, în urma accidentului, iar acum este transportată la Spitalul Bagdasar Arseni din București, unde va suferi o operație la coloana vertebrală.
 
Comunitatea din Chilia Veche îi este alături, în aceste momente de cumpănă și face eforturi să ajute prin donații de sânge dar și financiar. Anunțul a fost făcut pe Facebook.
 

„Comunitatea din Chilia Veche trece acum printr-un astfel de moment întrucât ADA " noastră " cum îi spun toți pe aici pe la noi, asistentă medicală, a plecat într-o misiune de salvare a unui copil din Chilia Veche, însă destinul a decis ca ea să devină o victimă care ACUM are nevoie de ajutor. În urma accidentului în care a fost implicată ambarcațiunea ambulanței, a suferit leziuni grave și, după ce inițial a fost transportată la Spitalul de Urgență Galați, ulterior a fost transferată la Spitalul Bagdasar Arseni din București . Marți va intra într-o operație complicată la coloană. Vrem să o susținem și să o ajutăm atât cât putem. O poți face și tu! Cum?
 
Printr-o donație de sânge la un centru de recoltare cu mențiunea " pentru BIGHIU ADA - SPITALUL BAGTASAR ARSENI BUCUREȘTI, SECȚIA NEURO CHIRURGIE "

 
Firma locală de transport pe apă oferă gratuit transportul Chilia - Tulcea și retur pentru cei care doresc să doneze sânge la Tulcea, începând de luni.
 
La revenirea în localitate trebuie prezentată dovada donației de sânge, potrivit sursei menționate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii