Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traficant de imigranți sârb prins de o polițiștă de frontieră

ro

05 Aug, 2016 14:23 2276 Marime text
În data de 05 august , în jurul orei 03.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Naidăş, judeţul Caraş-Severin, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean sârb L. Negovan, în vârstă de 30 de ani, care era pasager într-un autoturism marca Opel, înmatriculat în Serbia. 

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţista de frontieră care a verificat documentele a constatat că persoana în cauză figura în bazele de date ca fiind urmărită în vederea arestării, pentru faptul că făcea parte dintr-o reţea de migraţie ilegală, alertă introdusă de autorităţile austriece în data de 26 iulie.

Aflând că este căutat de autorităţi, cetăţeanul sârb a încercat să se sustragă reţinerii, încercând să fugă, moment în care poliţista de frontieră a procedat la somarea verbală a celui în cauza. Deoarece bărbatul nu s-a supus somaţiei, poliţista a executat un foc de avertisment în plan vertical, în conformitate cu prevederile legale şi cu sprijinul altor doi colegi, l-a imobilizat şi încătuşat.

Cetăţeanul sârb a fost predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii