Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr din Mihail Kogălniceanu, bătut şi tâlhărit de trei cunoştinţe

ro

04 Nov, 2014 10:44 1453 Marime text
Un tânăr din Mihail Kogălniceanu a ajuns la spital după ce trei cunoştinţe l-ar fi bătut şi tâlhărit.
 
Potrivit unor surse, seara trecută, tânărul, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, ar fi fost vizitată la domiciliu de către o cunoştinţă, care i-ar fi propus să-l însoţească. De bunăvoie, tânărul a plecat cu maşina bărbatului, maşină al cărei număr de înmatriculare nu-l cunoaşte, după cum acesta a declarat. Cei doi au plecat împreună către ieşirea dinspre municipiul Constanţa.
 
În apropierea ieşirii din localitate, în autoturism s-ar mai fi urcat alte trei persoane, după care şi-au continuat deplasarea. În dreptul localităţii Sibioara au oprit, au coborât toţi din maşină, au consumat băuturi alcoolice după care trei dintre cei patru indivizi ar fi început să-l lovească cu pumnii în zona corpului fără un motiv precizat.
 
De asemenea, tânărul mai susţine că, tot aici, a fost deposedat de către agresori de un telefon  mobil, portofelul în care avea sumele de 600 de euro şi 400 de lei, două lanţuri şi o brăţară. Ulterior, presupuşii agresori, împreună cu persoana vătămată, s-au întors la domiciliu acesteia, unde ar fi deposedată de cheile de la autoturismul personal, maşină cu care cei trei bărbaţi au plecat din faţa porţii.

De asemenea, persoana vătămată nu a putut preciza numărul de înmatriculare al maşinii sustrase şi nu deţine documente de provenienţă pentru bunurile pe care le reclamă ca fiind sustrase. Totodată, tânărul nu prezintă urme vizibile de violenţă pe corp, urmând a fi examinat din punct de vedere medico-legal.
 
Poliţiştii au demarat o anchetă, efectuând verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi a veridicităţii celor reclamate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii