Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer fără permis de conducere depistat în trafic în localitatea Agigea, județul Constanța. Incredibil ce au descoperit polițiștii

ro

12 Nov, 2018 08:44 1342 Marime text
Un bărbat din Agigea, condamnat la închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier, a fost prins de polițiști în trafic conducând fără permis.

Potrivit IPJ Constanța bărbatul a fost condamnat la un an de închisoare tot pentru că s-a urcat la volan fără a avea permis de conducere. 

Reprezentanții IPJ Constanța au transmis că, la data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 00:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Agigea, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Democrației, din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma verificărilor, polițiștii rutieri au constatat faptul că, pe numele bărbatului în cauză, era emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an închisoare pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier.

Bărbatul a fost escortat și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii