Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Farul SRL, din Constanţa, are un obiect principal de activitate diferit

ro

27 Nov, 2015 23:05 1366 Marime text
În Monitorul Oficial au fost publicate hotărârile acţionarilor societăţii Farul SRL, din Constanţa. Prin urmare, Anca Nicoleta Bîlbă şi Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, în calitate de asociaţi ai firmei Farul SRL, în unanimitate, au hotărât modificarea obiectului principal de activitate.
 
În acest sens, activitatea principală desfăşurată de societatea va fi următoarea: Cod Caen 7500 – Activităţi veterinare. Activitatea principală anterioară, 4773 Comerţ cu amănuntul al produselor farmaceutice în magazine specializate, va deveni secundară. De asemenea, se renunţă la următoarele coduri CAEN: 6612 – Activităţi de intermediere a tranzacţiilor financiare, 6630 – Activităţi de administrare a fondurilor, 7740 – Leasing de bunuri intangibile (exclusiv financiare).
 
Farul SRL are un capital social subscris de 200 RON, integral vărsat. Anca Nicoleta Bîlbă, născută în Rădăuţi, Suceava, are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5% / 5%, în timp ce Adrian Bîlbă, născut în localitatea Victoria, Braşov, are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 95% / 95%. De asemenea, Anca Nicoleta Bîlbă are calităţile de persoană împuternicită şi administrator.
 
Tot Anca Nicoleta Bîlbă apare în calitate de asociat în firmele Arena Sport SRL - întrerupere temporară de activitate, şi Univet Company SRL - în funcţiune, ambele din Constanţa. În cadrul societăţii Arena Sport SRL este şi administrator.
 
Pe de altă parte, Adrian Bîlbă este şi el asociat la firma Univet Company SRL, dar şi la societatea In Veto AB SRL, radiată (certificat de înmatriculare nepreschimbat în termenul legal).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii