Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi contracte atribuite de Primărie. Unul dintre ele a revenit SRL-ului care aparține fostei soții a unui celebru fotbalist care a jucat la Farul Constanța și la Steaua București (DOCUMENTE)

ro

06 Jan, 2023 00:00 1996 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit la începutul acestui an două contracte prin procedură simplificată
  • Primul a fost câștigat de Energie Urbană RSGroup SRL și vizează achiziția serviciului de elaborare audit energetic pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din Municipiul Constanța, zona centru - blocurile M1, S5, MK2, MK28 și F1”
  • Cel de-al doilea contract urmărește expertiza tehnică și studiu geotehnic pentru același obiectiv de investiții și a fost atribuit pentru 112.000 lei societății Masstudio SRL, firmă care a elaborat mai multe PUZ-uri și PUD-uri la nivelul municipiului Constanța

 
Primăria Constanța a atribuit la începutul acestui an două contracte prin procedură simplificată.
 
Primul a fost câștigat de Energie Urbană RSGroup SRL și vizează achiziția serviciului de elaborare audit energetic pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din Municipiul Constanța, zona centru - blocurile M1, S5, MK2, MK28 și F1”.
 
Pentru serviciile de consultanță în eficiență energetică, municipalitatea va plăti 57.000 lei.
 
Despre Energie Urbană RSGroup SRL

Firma, înființată în 2001, are sediul social în Constanța și punct de lucru pe strada Atelierelor nr. 40 și se ocupă de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

Capitalul social este de 200 lei.

Ramona Iuliana Savu este asociat unic si administrator. Din 2016, firma nu a avut activitate.

Savu s-a căsătorit în 2015 la Constanța cu fostul fotbalist Adrian Pitu al Farului şi al Stelei și au fost cununați de fostul primar al Buzăului, Constantin Boşcodeală, şi soţia acestuia, Felicia Elena.  



După ce s-a lăsat de fotbal, Pitu a fost și preşedintele executiv al SSC Farul.

Din informațiile noastre, cei doi n-ar mai forma în prezent un cuplu.

Cel de-al doilea contract, privind achiziția serviciilor de expertiză tehnică și studiu geotehnic pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din Municipiul Constanța, zona centru - blocurile M1, S5, MK2, MK28 și F1”, a fost atribuit pentru 112.000 lei societății Masstudio SRL, firmă care a elaborat mai multe PUZ-uri și PUD-uri la nivelul municipiului Constanța.
 
Cu sediul social în Constanța, firma fost înființată în anul 2017.

Primul asociat unic și administrator al societății a fost Hurjui Marius-Constantin.
 
În prezent, asociați sunt Anca Patricia Stebingăr, cu 95% din cotă de participare, și Radu Lorin Florea, cu 5%. Administrator este Anca Patricia Stebingăr.

În anul 2021 cifra de afaceri este de 2.211.211 lei, profit net de 166.464 ron, și un număr mediu de 14 angajați .

Vă reamintim, Masstudio SRL a obținut în 2021 de la Primăria Constanța un Certificat de Urbanism pentru o investiție imobiliară în municipiu.

Altfel, conform CU 2557/01.09.2021, societatea a obținut documentul menționat pentru construirea unui hotel-apartament S+P+3E cu 29 de unități, montare firmă luminoasă și totem, împrejmuire teren și organizare de șantier. Imobilul ar urma să fie amplasat pe Alexandru Sahia din Palazu Mare.

SC Masstudio SRL  mai este asociată în procent de 25%, alături de Alexandru Andrei Liviu (70%), Babu Stelian Constantin (4%) și Chiriac Constantin Adrian (1%) care este și administrator,  în societatea Cusine Chef SRL, cu sediul în Constanța, strada Nicolae Iorga, cu obiect de activitate restaurant, cu cifra de afaceri 2021 în valoare de 5.904.836 lei , profit net 754. 156 lei și 39 de angajați.

Potrivit www.confidas.ro, compania Masstudio SRL nu figurează cu alte contracte de achiziții publice, cu toate că a mai încheiat și alte contracte cu Primăria Constanța pe parcursul acestui an.

Două dintre acestea vizează executarea serviciului de elaborare audit energetic pentru obiectivul de investiţii "Creşterea eficienţei energetice a imobilului Grădiniţa cu program prelungit nr.53, Constanţa", respectiv elaborare expertiză tehnică şi studiu geotehnic pentru același obiectiv de investiţii.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

O firmă din Constanța, fără activitate în ultimii șase ani va elabora audituri energetice pentru clădiri rezidențiale din două zone din oraș (DOCUMENTE)

SC Masstudio SRL câștigă încă un audit pentru o investiție a Primăriei Constanța (DOCUMENT)

Nuntă la Constanţa Fostul fotbalist Adrian Pitu şi Ramona Savu au devenit soţ şi soţie (video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii