Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Tulcea cumpără seif. Iată la ce îi trebuie! (DOCUMENT)

ro

10 Jun, 2023 16:09 1093 Marime text
 
  • Valoarea finală a achiziției este de 23.499 lei, iar atribuirea a avut loc pe data de 8 iunie 2023
 
Consiliul Județean Tulcea a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru furnizare seif, pentru proiectul „Punerea în valoare a potențialului istoric prin restaurarea și conservarea obiectivului Farul Vechi Sulina, județul Tulcea”.
 
Valoarea finală a achiziției este de 23.499 lei, iar atribuirea a avut loc pe data de 8 iunie 2023. Infinity M&S Management SRL este firma câștigătoare. Obiectivul contractului este de furnizare seif, dotare specifică spațiului muzeal, în cadrul proiectului „Punerea în valoare a potențialului istoric prin restaurarea și conservarea obiectivului Farul Vechi Sulina, județul Tulcea”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.
 
Infinity M&S Management SRL
 
Firma este fondată în anul 2019, cu sediul social în Constanța, pe strada Mircea cel Bătrân ne 146A. În anul 2022, firma a raportat un profit de 60.712 lei, la o cifră de afaceri de 371.284 lei, fără a fi precizat numărul de salariați, conform Termene.ro.
 
Asociat unic și administrator al companiei este Lefter Ștefan. În trecut, firma a mai avut contracte și cu alte instituții publice, privind livrarea de produse cosmetice, sterilizatoare, uleiuri lubrifiante și agenți lubrifianți, genți de mână sau produse de machiaj.
 
În Secțiunea Document poate fi accesat anunțul de atribuire publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
 Citește și: 
 
Primăria Comunei Costinești, contract cu firma Agrovet din București. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii