Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Site-ul Ministerului Turismului, Romania Travel, a fost redeschis

ro

03 Feb, 2018 15:10 2619 Marime text
Portalul de promovare a României ca destinație turistică www.romania.travel (http://www.romania.travel/) a redevenit activ începând de astăzi, potrivit ministerului Turismului.

Ministrul Turismului, Bogdan Gheorghe Trif, a dispus identificarea de urgență în Ministerul Turismului a măsurilor legale pentru preîntâmpinarea în viitor a blocării site-ului. Ministrul Turismului a plătit astăzi suma necesară reactivării domeniului de travel pentru ca portalul de promovare turistică www.romania.travel (http://www.romania.travel/) să redevină activ.

 "Portalul www.romania.travel (http://www.romania.travel/) este un mijloc important de promovare turistică a României, pe care dorim sa îl menținem. Am dispus în Ministerul Turismului identificarea în regim de urgență a măsurilor necesare pentru rezolvarea pe termen lung a aspectelor de natură legală, economică și tehnică în această speță. Am în vedere multiplicarea acestor instrumente de promovare în plan international a României ca destinație turistică”, a subliniat ministrul Bogdan Gheorghe Trif.



Citește și: Site-ul oficial de turism al României, închis. Bogdan Trif - ”O să-l plătesc din salariul meu de ministru”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii