Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şi-a ucis soţul cu ajutorul amantului

ro

20 Aug, 2015 19:24 1696 Marime text
Nevasta sirianului care a fost găsit mort, la începutul lunii aprilie, în portbagajul maşinii sale a povestit procurorilor că, iniţial, s-a gândit să însceneze sinuciderea bărbatului, cu somnifere, însă pentru că acesta nu a murit, a fost nevoită să-l asfixieze, ajutată de amantul ei, potrivit rechizitoriului.
 
Femeia a mărturist că au existat mai multe scenarii pentru a scăpa de soţul ei, însă până la urmă au decis să-i dea pastile de Diazepam, pe care le-a luat de la mama sa, după ce i-a povestit acesteia că are probleme cu somnul. Astfel, Maria Andreaa Pătraşu i-a pus soţului ei 12 pastile în ceai. Însă, contrar planului, acesta nu a murit, iar femeia l-a chemat pe amantul ei, care, potrivit rechizitoriului,
l-a întors pe burtă şi i-a pus cătuşele la mâini, încercând să-l sufoce.
 
Cadavrul sirianului Haj Saleh Moustafa a fost găsit într-o geantă aflată în portbagajul unei maşini cu număr de Constanţa, care era parcată pe Şoseaua Pantelimon.
 
Maria Andreea Pătraşcu şi Alfons Gabriel Arhire au fost trimişi în judecată la data de 7 august, aceştia aflându-se în arestul Poliţiei Capitalei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii