Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Soţia a recunoscut crima Două persoane, reţinute în cazul morţii lui Moustafa Saleh Haj

ro

16 Apr, 2015 08:40 3166 Marime text
Procurorii au decis noaptea trecută să o reţină pe soţia lui Moustafa Saleh Haj, soţia omului de afaceri sirian care a fost găsit mort în portbagajul unei maşini, în cartierul bucureştean Pantelimon, informează România TV. Femeia este cea care a anunţat dipsariţia omului de afaceri. Soția lui Moustafa Saleh Haj, Andreea Pătrașcu (foto 2), a povestit ce s-a întâmplat în ultimele momente în care l-a văzut în viață pe tatăl fetiței ei, în vârstă de opt ani. Femeia a declarat că nu a anunțat dispariția soțului pentru că a crezut că se află la amanta lui, din Constanța.

Cea dea doua persoană reţinută este un bărbat, despre care se crede că ar fi amantul soţiei sirianului. Cei doi sunt considerați, în acest moment, principalii suspecți. Cei doi urmează a fi prezentați magistraților cu propunerea de arestare preventivă, potrivit Realitatea TV.

Sirianul era administrator al hotelului Perla Majestic din stațiunea Olimp și locuia într-un apartament de serviciu din Năvodari. Potrivit sursei citate, bărbatul, care era și utilizatorul mașinii care aparține lanțului hotelier, era căsătorit și are un copil de nouă ani.

În urma autopsiei, medicii legişti au găsit pe trupul cetăţeanului sirian Haj Saleh Moustafa doar răni superficiale, care nu i-ar fi putut provoca moartea. Drept urmare, medicii au recoltat probe de ţesut care vor fi examinate în laborator pentru a se stabili ce anume a provocat moartea bărbatului. Până la finalizarea analizelor de laborator, anchetatorii iau în calcul pe mai multe ipoteze, între care otrăvirea şi asfixierea.

Născut în 16 aprilie 1962, Moustafa Haj Saleh era unic asociat în SC Cleaning Team&Services SRL, firmă de curăţenie pe care o înfiinţase în noiembrie anul trecut, la Mogoşoaia. El mai deţinea 10% din părţile sociale ale SC Phoenicia Business Travel SRL, o agenţie de turism înfiinţată la începutul lui 2012, alături de Andrei Pompiliu Simion (90%), un tânăr născut în 1987 în Bucureşti. Firma are sediul în incinta hotelului Phoenicia Grand Hotel, deţinut de omul de afaceri Mohammad Murad, iar de aici şi informaţiile iniţiale eronate care l-au dat pe sirian drept un apropiat şi chiar mâna dreaptă, conform unor surse mass-media, al lui Murad, fapt infirmat categoric de acesta din urmă.

UPDATE 2, ora 13.25

Potrivit România TV, Andreea Pătrașcu, soţia lui Moustafa Saleh Haj şi-ar fi recunoscut fapta. Aceasta ar fi declarat anchetatorilor că în noaptea crimei l-a invitat pe soţul său la cină, deşi cei doi se aflau în plin proces de divorţ. Aceasta i-ar fi pus omului de afaceri sirian zeci de somnifere în mâncare, iar apoi, ajutată de amantul său, l-ar fi sufocat pe acesat cu o pungă. Apoi, acesta a fost pus ăn portbagajul maşinii.

Motivul crimei se apre că a fost averea omului de afaceri, deşi cei doi, nici bărbatul care a fost complice, nici femeia nu aveau o situaţie financiară proastă. Cei doi au împreună o fetiţă.

UPDATE 1, ora 11.30


Sursa foto: romaniatv.net

Noi detalii ies la suprafaţă în cazul morţii omului de afaceri sirian. Din câte se pare, soţia acestuia era angajată în cadrul Ministerului Muncii, pe funcţia de consilier pentru relaţii internaţionale. Ceea ce ar fi dat de bănuit poliţiştilor, a fost reacţia femeii când a anunţat dispariţia bărbatului, deoarece aceasta insita ca poza lui să nu fie distribuită la persoane dispărute, potrivit România TV. Mai mult decât atât, conform sursei citate, crima ar fi avut loc chiar în apartamentul soţiei din Bucureşti.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii