Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Shaorma cu ... degete de mănuşă !

ro

16 Jul, 2015 15:05 2102 Marime text
 
Inspectorii de la Comisariatul pentru Protectia Consumatorului Vaslui au mers in ziua de luni, 13 iulie, intr-un control fulger la un restaurant fast-food din municipiul vasluian, toate acestea in urma unei sesizari facute de un consummator, relatează publicaţia Bună Ziua Vaslui.

Potrivit reclamantului, in data de 8 iulie, acesta a achizionat un produs la pachet pentru un prieten de-al sau. In momentul in care i-a predat produsul amicului sau si acesta a inceput sa consume din el, a observant cu stupoare ca printre ingrediente se afla si un varf de manusa de plastic.

„Prietenul pentru care cumparasem acest produs incantat ca va incerca mancarea de la acest restaurant, a descoperit cu stupoare ca in acea shaorma se afla o bucata dintr-o manusa. Sincer, am ramas cu o greata dupa ce am vazut, fiind a 2-a oara cand gasesc ceva in shaorma; in urma cu 2 saptamani am gasit si un fir de par al unei angajate.” a declarat reclamantul.

A ajuns cu plangerea luni la prima ora, si in aceeasi zi reprezentantii CJPC Vaslui au mers in control la respectivul fast-food.

” Din pacate, clientul nu a venit cu produsul in care a gasit respectivul corp strain, plangerea fiind depusa la cateva zile de la achizitionarea produsului. Comisarii CJPC Vaslui au desfasurat in cursul zilei de ieri (13 iulie n.r.) un control la respectiva societate, insa nu au fost descoperite nereguli, nici la prepararea produselor, nici la pastrarea acestora si nici in documente, motiv pentru care nu s-a aplicat nicio sanctiune, punandu-li-se in vedere aspectele care tin de respectarea protectiei consumatorului”, a declarat pentru Adevarul, seful Comisariatului Regional pentru protectia Consumatorului Iasi, Alexandru Hordila.

Sursa: bzv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii