Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:20 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Shaorma To Go SRL devine Zaffran SRL și are administratori noi

ro

28 Jun, 2023 13:50 1072 Marime text
foto: Pexels Asociații societății Zaffran SRL s-au reunit în Adunarea Generală a Asociaților.
 
Potrivit documentului publicat în Monitorul Oficial, s-a decis ca mandatul administratorilor Alshuaibi Denis- Maria şi Alshuaibi Osama Muhamid este pe o perioadă de 50 ani, cu puteri depline de reprezentare şi administrare.
 
Tot în cadrul AGA, s-a decis schimbarea denumirii firmei din Shaorma To Go SRL în Zaffran SRL, conform dovezii privind disponibilitatea firmei nr. 44501 din data de 18.05.2023 eliberată de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.
 
În cadrul AGA s-a luat o decizie referitoare la funcția de administartor.
 
Au fost numiți în funcția de administrator Assaf Shadi din Beirut şi Al Hashish Mariam, tot din Beirut, pe o perioadă de 50 ani, cu puteri depline de reprezentare şi administrare, începând cu data prezentei hotărâri.
 
Prin acceptarea mandatului, administratorul îşi asumă răspunderea pentru îndeplinirea condiţiilor prevăzute de art. 6 din Legea societăţilor nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
 
Ca urmare a modificărilor intervenite, administratorii societăţii sunt: Alshuaibi Denis-Maria, Alshuaibi Osama Muhamid, Assaf Shadi și Al Hashish Mariam. Administratorii îşi exercită puterile împreună.
 
Restul prevederilor din statut rămân neschimbate.
 
 
Despre Shaorma To Go SRL
 
Potrivit platformei Termene.ro, consultată la data de 28 iunie 2023, societatea are sediul social pe strada A. S. Puskin, Nr. 3, Techirghiol, județ Constanța. Aceasta are ca obiect de acivitate restaurante.
 
Potrivit celui mai recent document publicat în Monotorul Oficial, administratorii societăţii sunt: Alshuaibi Denis-Maria, Alshuaibi Osama Muhamid, Assaf Shadi Şi Al Hashish Mariam.
 
Situația financiară pentru anul 2022 arată în felul următor: o cifra de afaceri în valoare de 284.891 lei, un profit de -72.746 lei la un angajat. 
 
 
 
 
 PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: Afaceri Constanța. Firmă nouă de transporturi de mărfuri, la Mihai Viteazu, județul Constanța. Cine este fondatorul

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii