Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul Mihai Fifor „Salariile din sistemul bugetar vor continua să crească potrivit legii salarizării unitare adoptată de Parlament“

ro

09 Dec, 2018 16:32 6356 Marime text

Fostul ministru al Apărării Naționale, Mihai Fifor a transmis în această după amiază o informare prin care aduce lămuriri referitoare la zvonurile din ultima perioadă referitoare la eventuala înghețare a salariilor și a pensiilor. 

Potrivit informării, începând cu data de 1 ianuarie 2019, se va majora salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată la 2.080 de lei. 

”Bun gasit, dragi camarazi!

Am vazut in ultimele zile tot soiul de aiureli despre inghetarea salariilor si a pensiilor. Va spun cu toata responsabilitatea ca este vorba de intoxicari menite sa induca panica in randul salariatilor, fie ca vorbim de sectorul public, fie ca vorbim de zona privata. Programul de guvernare se va aplica la virgula!!!

Prin urmare, asa cum a precizat si premierul Romaniei, doamna Viorica Dancila, cu data de 1 ianuarie 2019, se va majora salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată la 2.080 de lei reprezentand o creştere de 9,47 la sută si la 2.350 de lei, pentru personalul cu studii superioare şi vechime în muncă de cel puţin un an reprezentand o creştere de 23,68 la sută.

Salariile din sistemul bugetar vor continua să crească potrivit legii salarizării unitare adoptată de Parlament, la construirea bugetului pentru anul viitor, avandu-se în vedere această majorare a salariilor din sistemul public, dar şi a veniturilor pensionarilor.

Cu alte cuvinte, salariile şi pensiile nu vor fi îngheţate, ci vor creşte.

In plus, angajaţii de la stat vor primi şi în următorii doi ani voucherele de vacanţă în valoare de 1.450 de lei.

Onoare si Patrie!” - se arată în mesajul transmis de senatorul Mihai Fifor. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii