Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu o zi înainte de a împlini 62 de ani Senatorul Hașotti și-a lansat cea de-a treia carte

ro

13 Jun, 2015 11:49 2285 Marime text
 
Senatorul de Constanţa Puiu Haşotti a lansat, astăzi, l a Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski“, cea de-a treia carte ce îi poartă semnătura: „PNL Constanţa 1990-2014“.Este vorba despre istoria PNL la nivel naţional, după reînfiinţare, dar mai ales despre istoria partidului la Constanţa, în cei 25 de ani post decembrie 1989. Senatorul liberal a lucrat la acest volum opt luni şi, pentru realizarea sa, a consultat câteva sute de procese verbale din şedinţele PNL, precum şi articole din presa vremii.
Deputatul Gheorghe Dragomir, preşedintele Organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, a declarat că ziua în care îşi lansează cartea senatorul Haşotti este cu atât mai specială cu cât astăzi este ziua de naştere a preşedintelui Klaus Iohannis şi la doar o zi distanţă de aniversarea autorului cărţii.
La eveniment au luat parte mai multe personalităţi ale politicii de astăzi, şefi de partide, parlamentari sau primari PNL din Constanţa. Printre aceștia s-au aflat și senatorul Nicolae Moga, șeful Organizației județene a PSD Constanța, dar și senatorul Alexandru Mazăre, fratele fostului primar al Constanței.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii