Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șef nou la Poliția Capitalei

ro

24 Dec, 2014 01:08 3141 Marime text
Comisarul sef Marius Voicu a castigat, marti, concursul pentru sefia Politiei Capitalei, post ramas vacant din luna iulie, dupa demisia lui Mihai Pruteanu, potrivit unor oficiali din Politia Romana citati de agentia Mediafax.

Marius Voicu a castigat functia de sef al Politiei Capitalei dupa ce a sustinut, la sediul Politiei Romane, un examen care a constat intr-un interviu. Din comisia de examinare au facut parte chestorii Dumitru Parvu si Dumitru Jianu, ambii adjuncti ai Inspectoratului General al Politiei Romane, si chestorul Mihai Pitulescu, seful Directiei de Investigatii Criminale.

Alaturi de Voicu au mai concurat comisarul sef Nelu Lupu, care ocupa functia de director adjunct al Politiei Capitalei si comisarul sef Radu Gavris, seful Serviciului Omoruri din institutie.

Marius Voicu s-a angajat in Politie in 1991, cand a fost plutonier in cadrul Brigazii Rutiere, post pe care l-a ocupat pana in 1999, data de la care a primit o functie de executie la Biroul Judiciar al Sectiei 10.
Postul de director general al Politiei Capitalei era vacant din 23 iulie, data la care comisarul sef Mihai Pruteanu a demisionat ca urmare a unui incident produs in Arestul Central. Un infractor periculos, condamnat la 10 ani de inchisoare, a fost eliberat din greseala de agentii de la Arest, care ar fi interpretat gresit minuta instantei in care se comunica faptul ca barbatul a fost condamnat, acestia crezand ca a fost pus in libertate.
sursa foto: evenimentul zilei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii