Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sediul cotidianului belgian francofon Le Soir, evacuat în urma unei alerte de bombă

ro

11 Jan, 2015 18:16 1170 Marime text
 
Sediul cotidianului belgian francofon Le Soir, din centrul Bruxellesului, a fost evacuat astăzi după „un telefon anonim" care conţinea ameninţări privind un atentat cu bombă, a anunţat redacţia, citată de AFP, conform antena3.ro.

Toată strada Royale, unde se află redacţia ziarului, a fost încercuită de forţele de ordine, a precizat agenţia de presă Belga. „Un telefon anonim care conţinea ameninţări a fost primit la redacţie, în urma căruia s-a decis evacuarea clădirii", a declarat pentru Belga Maroun Labaki, responsabil cu paginile internaţionale ale cotidianului.

„Va exploda în redacţia voastră, nu ne luaţi în serios", a afirmat autorul apelului anonim, potrivit unui mesaj postat pe Twitter de jurnalista Martine Dubuisson.

Potrivit lui Labaki, citat de antena3.ro, tipografia grupului, situată la Nivelles, a fost de asemenea evacuată, ca măsură de precauţie.

Această alertă cu bombă a intervenit astăzi, în timp ce peste 10.000 de persoane defilau la Bruxelles în cadrul unui „marş cetăţenesc împotriva duşmăniei şi pentru libertate de exprimare", în urma atacurilor sângeroase comise săptămâna aceasta la Paris.


Sursa: antena3.ro
Sursa foto: www.jeanmarcmorandini.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii