Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:05 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Referendum, azi, la Universitatea „Ovidius” Se decide modalitatea de alegere a rectorului

ro

20 Jul, 2015 09:57 781 Marime text
 
Universitatea „Ovidius” din Constanţa organizează, azi,  referendum având ca obiect stabilirea, prin vot universal, direct şi secret, opţiunii pentru una din cele două modalităţi de desemnare a rectorului prevăzute de art. 209 alin. 1 din Legea Educaţiei Naţionale nr. 1/2011, astfel: pe bază de concurs public sau prin votul universal, direct şi secret al tuturor cadrelor didactice şi de cercetare titulare din cadrul universităţii şi al reprezentanţilor studenţilor din senatul universitar şi din consiliile facultăţilor.
 
Urnele se vor închide azi, la ora 18.00. În situația în care referendumul din data de 20 iulie 2015 nu este validat conform legii, se va organiza un  nou referendum în data de 23 iulie 2015. Persoanele cu drept de vot înscrise pe listele de vot ale universităţii sunt chemate să se pronunţe prin aplicarea ştampilei de vot pe una dintre variantele pentru care optează, înscrise pe buletinul de vot.
În prezent, funcţia de rector al Universtăţii este deţinută de prof.univ.dr. Sorin Rugină al cărui mandat expiră în februarie 2016.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii