Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:49 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE.Vânătoare continuă Suspecţii masacrului de la Charlie Hebdo, căutaţi în apropiere de Paris

ro

08 Jan, 2015 15:38 1884 Marime text
Potrivit presei franceze, trupele speciale franceze i-au încercuit pe cei doi suspecţi ai masacrului de la Charlie Hebdo într-o casă din Villers Cotterets, din apropierea Parisului (la 50 de kilometri), unde cei doi s-ar fi baricadat. În maşina abandonată au fost găsite steaguri jihadiste şi coktailuri Molotov.

UPDATE, ora 16.50
Potrivit Agerpres "Cei doi bărbați, care corespundeau semnalmentelor celor doi suspecți căutați de poliție, se aflau la bordul unui Renault Clio gri și purtau cagule. În spatele mașinii au putut fi văzute arme.

Responsabilul unei benzinării din apropiere de Villers-Cotteret (Aisne) i-a 'recunoscut pe cei doi bărbați suspectați că au participat la atentatul de la Charlie Hebdo, a explicat o sursă apropiată acestui dosar.

O altă sursă a declarat: ''Cei doi oameni poartă cagule și au pistoale-mitralieră Kalașnikov și un lansator de rachete. Plăcuțele de înmatriculare nu corespundeau vehiculului''.

Brigăzile de intervenție ''au primit ordinul de a se echipa cu puști de asalt și echipament de protecție'', a menționat o sursă din cadrul poliției, mai informează Agerpres.

UPDATE, ora 18.05
Forţele de ordine au fost mobilizate masiv în regiunea Picardie, unde au loc percheziţii în mai multe localităţi, scrie Le Parisien, conform Medifax.
Conform Le Figaro, zona de căutare este în jurul localităţii Crépy-en-Valois.
Iniţial, surse citate de France3 afirmau că suspecţii s-au baricadat într-o casă din Crépy-en-Valois, dar extinderea zonei de căutare contrazice aceste informaţii.

UPDATE, ora 18.50
90.000 de forţe de ordine sunt desfăşurate în teren, în Paaris şi în zona în care sunt căutaţi cei doi bărbaţi. Până în prezent, aceştia sunt de negăsit.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii