Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Şoferul imobilizat cu focuri de armă la Năvodari a făcut închisoare pentru crimă

ro

20 Aug, 2016 14:33 2366 Marime text
Un tânăr din Călăraşi a fost reţinut, astăzi, pentru 24 de ore, de către poliţiştii constănţeni, el fiind cercetat pentru ultraj. Din informaţiile disponibile până acum, individul ar fi provocat un accident rutier, în această dimineaţă, în jurul orei 10:30, în oraşul Năvodari.

La faţa locului a ajuns un echipaj al poliţiştilor de la Rutieră. Nervos la culme de cele întâmplate, tânărul ar fi deveni recalcitrant la adresa oamenilor legii. Atitudinea şoferului i-a determinat pe poliţişti să recurgă la armamentul din dotare pentru a-l calma. Agenţii au executat un foc de averisment în plan vertical.

În urma incidentului nimeni nu a fost rănit şi nu s-au înregistrat pagube materiale.

UPDATE ora 15:59:

Şoferul care le-a dat bătăi de cap poliţiştilor în această dimineaţă se numeşte Cătălin Pamblică, are 30 de ani şi a făcut închisoare pentru omor.

Astăzi, el a fost implicat într-o altercaţie, în trafic, după ce ar fi lovit cu maşina sa, un alt autoturism. Accidentul a fost minor, soldat doar cu avarierea uşoară a celor două autovehicule. Astfel de incidente rutiere se soluţionează de obicei pe cale amiabilă, fără intervenţia poliţiştilor de la circulaţie. Cătălin Pamblică s-a luat însă la ceartă cu şoferul căruia se pare că i-a lovit maşina. Acesta din urmă, a sunat la 112 pentru a cere ajutorul poliţiei, întrucât Pamblică devenise violent.

Prezenţa patrulei mixte la faţa locului nu l-a intimidat pe bărbat, ba din contră, el a început să-şi verse nervii pe oamenii legii, care nu l-au putut calma decât după ce au făcut uz de arma din dotare.  Doar după aceea au reuşit poliţiştii să-l imobilizeze, să-l bage în maşina de poliţie şi să-l ducă la Secţie.

Cătălin Pamblică este cercetat penal pentru ultraj, se află acum, reţinut, în custodia IPJ Constanţa şi ar putea fi arestat preventiv.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii