Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la Poliție UPDATE. Incident în trafic în municipiul Constanța! Un adolescent de 16 ani ar fi tras cu arma după o șicanare. Suspectul, audiat de polițiști (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

27 Mar, 2023 17:49 8190 Marime text


UPDATE 21.30

Urmare a cercetărilor efectuate privind sesizarea făcută, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, la data de 27 martie a.c., în jurul orei 16.20, pe strada Unirii din municipiul Constanța, un minor de 16 ani ar fi tras cu o armă, în urma șicanării în trafic cu un alt conducător auto, revenim și precizăm următoarele:

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

A fost identificată și ridicată, în vederea confiscării, arma cu bile pe care acesta ar fi folosit-o și pe care o deținea legal.

Minorul a fost sancționat contravențional, în baza Legii nr. 295/2004, cu amendă în valoare de 1.005 lei, precum și în baza O.U.G 195/2002, cu amendă în valoare de 145 de lei.

Un șofer este audiat de polițiștii constănțeni după ce ar fi tras cu o armă în trafic. 

Potrivit martorilor după o șicanare în trafic suspectul ar fi folosit arma pentru a se răzbuna pe conducătorul auto cu care ar fi avut o altercație. 

Incidentul ar fi avut loc pe strada Unirii din Constanța. 

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili care sunt împrejurările în care a avut loc incidentul. 

UPDATE: Oficial de la IPJ Constanța

La data de 27 martie a.c., în jurul orei 16.20, polițiști din Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Unirii, în urma unei altercații în trafic cu un alt șofer, un conducătoru auto ar fi tras cu o armă.

În urma activităților desfășurate, a fost identificat un minor, de 16 ani.

Cercetările sunt în acest moment, în derulare. 

.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii