Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspecții de furt urmăriți de polițiști în trafic în județul Constanța, filmați când încarcă bunurile sustrase în mașină(VIDEO)

ro

18 Dec, 2023 17:44 2526 Marime text
Mașina urmărită de polițiști pe străzile din localitatea Stupina, județului Constanța a fost surprinsă de o cameră de supraveghere amplasată în zonă.

În imagini se observă suspecții care încarcă în mașină mai multe bunuri după care pleacă. 

La fața locului ajunge în scurt timp și mașina de poliție.  

Potrivit IPJ Constanța, la data de 18 decembrie a.c., în jurul orei 02.15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care se deplasa pe D.N. 2A, la intrarea în satul Stupina. Conducătorul auto nu a oprit la semnal, iar unul dintre polițiști a efectuat foc de avertisment cu armamentul din dotare.

„Autoturismul a fost interceptat după aproximativ 10 kilometri. Pentru oprirea acestuia, agentul de poliție a efectuat 5 focuri de avertisment în plan vertical și 9 în direcția autoturismului. 

În urma intervenției a fost imobilizat un bărbat, de 58 de ani, care a fost condus la sediu, în vederea continuării cercetărilor. 

În autoturism au fost descoperite mai multe bunuri, respectiv produse alimentare, țigări, băuturi alcoolice, a căror deținere nu a putut fi justificată.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiști“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța. 


Citește și: 

Știri ConstanțaEXCLUSIV la Constanța! Focuri de armă trase de polițiști pentru prinderea unor hoți (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii