Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restricţii de circulaţie pe DN 22 Smârdan - Măcin, în judeţul Tulcea. Iată de ce

ro

15 Apr, 2018 09:49 2336 Marime text

Ca urmare a alunecărilor de teren din ultimele săptămâni se menţin în continuare pe drumurile naţionale următoarele restricţii de circulaţie:

- DN10 Buzău -Braşov, în judeţul Buzău - restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone;

- DN22 Smârdan - Măcin, în judeţul Tulcea - restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone şi restricţie de viteză de 60 km/h.

- pe DN2N Dumitreşti - Vintileasca, în judeţul Vrancea, circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, în zona localităţii Jitia, la kilometrul 50+500 de metri.

În judeţul Buzău, pe podul situat pe DN2 din cauza lucrărilor efectuate asupra rosturilor de dilataţie, pe prima bandă a sensului de mers Buzău către Râmnicu Sărat, circulaţia autovehiculelorse desfăşoară îngreunat, pe banda a doua.

În ceea ce priveşte traficul feroviar, menţionăm că în judeţul Dâmboviţa, circulaţia este oprită pe ruta CF 904 Fieni - Pietroşiţa, din cauza alunecării terasamentului de la kilometrul 65+150.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii