Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Codrin Ştefănescu, la Antena 3 "Radu Mazăre a fost vânat de sistemul Băsescu timp de 10 ani"

ro

16 Mar, 2015 21:26 2108 Marime text
Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost reţinut, luni, pentru 24 de ore, într-un dosar deschis de ANI. Subiectul a fost comentat de Răzvan Dumitrescu, în ediţia de luni a emisiunii "Subiectiv", la Antena 3. 
 
Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a explicat că Radu Mazăre a fost "vânat" de regimul Băsescu 
 
"Nu mai înţeleg nimic. Ştiu doar că Radu Mazăre a fost vânat de sistemul Băsescu timp de 10 ani. A fost o vânătoare. Radu Mazăre a fost unul dintre puţinii care i-a răspuns întotdeauna lui Băsescu şi a făcut haz de necazul care se întâmplă. Atât de multe dosare i-au deschis lui Radu Mazăre că nici nu ştiu ce să mai spun. Însă, se pare că, până la urmă vânătorii şi-au legat vânatul."
 
Senatorul Ioan Ghişe a adăugat că în această perioadă se demonstrează că foarte multe dosare de corupţie au fost "ascunse" de regimul anterior: "Primarul Constanţei a fost vânat de regimul Băsescu. Dar gândindu-ne la ce se întâmplă în aceste luni, noi asistăm la un fenomen care se numeşte generic luptă anticorupţie. Este dovada că această corupţie a fost păzită în aceşti ani."
 
De asemenea, Cristina Pocora, deputat liberal, a explicat că reţinerea lui Radu Mazăre, cel mai probabil, s-a făcut în baza unor dovezi clare şi că nu i se pare nimic suspect în activitatea procurorilor.
 
"Reţinerea nu se face doar în baza lucrurilor care se spun la televizor. Cred că avem puţine informaţii. Am convingerea că atunci când se decide aşa ceva, există la dosar probe care pot fi luate ca temei solid pentru reţinerea oamenilor. Domnul Mazăre a răspuns de-a lungul timpului la întrebări, s-au administrat probe. Eu cred că este şirul firesc în urma administrării probelor. Nu mi se pare ceva suspect. Am văzut, domnul Mazăre epatează destul de mult, este un bugetar care îşi permite tot soiul de luxuri. E bine ca instituţiile abilitate să vadă de unde are domnul Mazăre bani, de unde a avut.", a spus Cristina Pocora.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii