Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:36 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Ancuţa, directorul ANCEX despre cazul Baaklini „Domnul Bogatu m-a întrebat ce dracu transportăm de e aşa mare scandal în port”

ro

12 Jan, 2011 00:52 5080 Marime text
radu ancuta directorul ancex despre cazul baaklini domnul bogatu m a intrebat ce dracu transportam de
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Jeny 05 May, 2011 23:13 Auzi, cum iti permiti dumneata ghiulabula sa vorbesti asa la adresa d-lui Radu Ancuta, care este un om foarte cumsecade, destept si cu mult bunn simt. Ii stiu familia si nu au fost nicidecum securisti asa cum dumneata afirmi. Este o vorba : Cine zice ala este! Nu te lega de defectele acestui om ca nu sti ce-ti poate da bunul Dumnezeu si dumneatale si atunci sa vezi! Rusine, mare rusine!
  • ghiulbelghian 12 Jan, 2011 10:02 RADU ANCUTA,SAU Manuta cum este poreclit,este un mafiot anascut din parinti securisti si este fostul om de casa al lui Murgeanu. Curand o sa fie iarasi pres de sters picioarele si nu o sa mai sensibilizeze pa nimeni cu defectele lui naturale,a reusit sa si arate coltii prea tare de cand staful lui Murgeanu si al lui Blaga asi fac de cap inclusiv consilierul personal NEAGU CONSTANTI ,sau dan de la alunis ca asta este porecla lui sau finul de cununie al lui migdale fratele cunscutului megainterlop FANE SPOITORU