Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza meteo 3 - 4 septembrie

ro

03 Sep, 2010 11:52 1070 Marime text

Banatul, sudul Crişanei şi cea mai mare parte din Transilvania se bucură de soare. Doar în nordul Transilvaniei, Crişanei şi în Maramureş din norii adunaţi peste zi sunt ceva şanse să mai cadă şi câte o ploaie. Maximele, însă, cresc puţin faţă de ieri, aşa că se ating 23-34 de grade în Timişoara şi Arad, 21 la Oradea, dar nu mai mult de 19 la Cluj.

În sud, amiaza e mai caldă decât cea de ieri, maximele urmând să salte peste 25 de grade în general, ba chiar se fac 27 de grade la Giurgiu. Vântul de ieri astăzi e domol, iar soarele predomină.

Acelaşi tabloul simţitor mai liniştit e azi şi în Dobrogea. Vântul s-a potolit, iar soarele aduce 25 de grade la Tulcea şi Constanţa şi 26 la Cernavodă.

Şi moldovenii se bucură azi de vreme mai frumoasă decât ieri şi mai caldă. După o dimineaţă rece, amiaza va aduce peste 20 de grade în toată regiunea, cu vârf termic de 25 de grade în sud, la Galaţi.

Şi în Capitală ziua a început cu ce cel mult 8-9 grade, dar soarele şi vântul domolit se vor combina la amiază cu o valoare plăcută, de 25 de grade.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii