Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorul general interimar Bogdan Licu cere să i se retragă titlul de doctor!

ro

29 Mar, 2016 10:25 1625 Marime text
 
Procurorul general interimar Bogdan Licu a declarat, astăzi, că a făcut cerere să i se retragă titlul de doctor.

"Am făcut acum aproximativ o lună o cerere adresată ministrului Educației, prin care am cerut retragerea titlului de doctor. Am făcut acest lucru din motive personale, a fost o decizie grea, dar vreau să specific că nu consider că am plagiat în acea teză de doctorat", a spus Bogdan Licu, la intrarea în sediul CSM.

 
Decizia ar putea părea uimitoare și de neînțeles, însă amintim că Licu a fost acuzat că şi-ar fi plagiat lucrarea de doctorat pe care a coordonat-o fostul vicepremier Gabriel Oprea.
 
La Secția de urmărire penală din cadrul Parchetului General există în lucru o plângere depusă de generalul în rezervă Ioan Sârbu, fost șef al Direcției medicale din MApN, în care fostul ministru Gabriel Oprea este reclamat pentru constituire de grup infracțional organizat și plagiat. În plângerea respectivă, Ioan Sârbu le cere procurorilor să îl cerceteze pe Gabriel Oprea și pentru că l-ar fi instigat pe Bogdan Licu să plagieze în teza de doctorat.
 
Bogdan Licu și-a susținut doctoratul în anul 2011 la Academia Națională de Informații "Mihai Viteazul", instituție aflată în subordinea Serviciului Român de Informații (SRI), avându-l ca îndrumător științific pe Gabriel Oprea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii