Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Justiţiei anunţă oficial Iată cine va conduce DNA, DIICOT şi Parchetul General!

ro

04 Feb, 2020 00:00 1582 Marime text

Ministerul Justiţiei a anunţat ieri propunerile de numire pentru ocuparea funcţiilor de conducere vacante în cadrul Ministerului Public.


Astfel, pentru funcţia de prim-adjunct al Procurorului General al PÎCCJ a fost propus Dimitrie-Bogdan Licu, iar pentru adjunct al procurorului general al PÎCCJ - Maria Magdalena Militaru. Pentru procuror-şef al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică a PÎCCJ a fost propusă Adriana Denisa Cristodor, asta în timp ce procurorul-şef al Secţiei parchetelor militare a PÎCCJ ar putea fi Cătălin Ranco Piţu. Mai departe, adjunct al procurorului-şef al DIICOT va fi Oana Daniela Pâţu, iar adjunct al procurorului-şef al DNA a fost propusă Mădălina Scarlat. Propunerile vor fi trimise azi către Secţia de Procurori din CSM, în vederea procedurii de avizare.


De menţionat că, zilele trecute, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a anunţat rezultatul selecţiei procurorilor în vederea efectuării propunerilor de numire pentru ocuparea funcţiilor vacante de conducere: procuror general al Parchetului de pe lângă ÎCCJ, procuror-şef al DNA şi procuror-şef al DIICOT: pentru funcţia de procuror general al României, procuror Gabriela Scutea, pentru funcţia de procuror-şef al DNA, procuror Crin Bologa, iar pentru funcţia de procuror-şef al DIICOT, procuror Giorgiana Hosu.


De menţionat că pentru şefia DNA s-a înscris la concurs şi Camelia Elena Grecu, fostul procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, în prezent fiind procuror şef serviciu în structura centrală a DNA. De asemenea, pentru funcţia de procuror-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism s-au înscris cinci magistraţi, printre ei aflându-se şi Teodor Niţă, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.


Citeşte şi:


CSM, anunţ important legat de procurorii propuşi la şefia marilor parchete

Propunerile pentru ocuparea funcţiilor de şef la DNA, Parchetul General şi DIICOT au fost anunţate. Despre cine este vorba

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii