Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:55 24 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarului municipiului Tulcea, Constantin Hogea, a părăsit arestul

ro

28 Jul, 2015 11:42 902 Marime text
 
Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, aflat în arest preventiv de aproape două luni fiind acuzat de fapte de corupție, a părăsit în noaptea de luni spre marți arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Galați pentru a fi plasat în arest la domiciliu, în următoarele 30 de zile, informează Agerpres.

Astfel, a fost pusă în aplicare decizia Curții de Apel Galați care a respins vineri contestația DNA la măsura arestului la domiciliu luată miercuri de magistrații Tribunalului Galați față de Constantin Hogea. "A fost respinsă contestația la măsura arestului la domiciliu. Decizia este definitivă", a declarat purtătorul de cuvânt al Curții de Apel Galați, Cosmin Mihăilă.

Tribunalul Galați a decis în urmă cu șase zile luarea măsurii arestului la domiciliu față de Constantin Hogea pentru o durată de 30 de zile, de la data de 28.07.2015 la data de 26.08.2015 inclusiv. Constantin Hogea este însă obligat, potrivit hotărârii instanței Tribunalului Galați, ca pe durata acestei măsuri să se prezinte în fața organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi și libertăți, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanței de judecată ori de câte ori este chemat. De asemenea, el nu are voie să comunice direct sau indirect, cu inculpații, suspecții ori martorii din acest caz, cu excepția inculpatelor Hogea Valeria și Hogea Sorina-Ioana, să nu comunice nici cu funcționarii publici, personalul contractual sau cu orice altă persoană care desfășoară activitate retribuită sau neretribuită în cadrul Primăriei municipiului Tulcea ori a Consiliului Local Tulcea, dar nici cu salariații sau cu orice altă persoană care desfășoară activitate retribuită sau neretribuită în cadrul SC Coral SRL Tulcea, potrivit hotărârii Tribunalului Galați.Sursa: Agerpres

Ti-a placut articolul?

Comentarii