Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Recepție de Anul Nou la Episcopia Tulcii. Ce mesaj a transmis cu această ocazie președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu (galerie foto)

ro

08 Jan, 2019 15:57 2137 Marime text
Marți, 8 ianuarie 2019, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu a participat la recepția oferită de Episcopia Tulcii cu prilejul Anului Nou, răspunzând astfel invitației Prea Sfinției Sale Visarion, Episcopul Tulcii, informează reprezentanții Consiliului Județean Tulcea. 

La eveniment au mai participat primarul Constantin Hogea, preoţi din municipiul Tulcea precum şi stareţii mănăstirilor din Episcopie.

 „Țin să mulțumesc Prea Sfinției Sale și preacucernicilor părinți pentru faptul că sunt alături de cetățenii județului nostru.  Cu această ocazie, doresc să-mi exprim încă o dată respectul și considerația față de activitatea pe care o desfășurați în mijlocul și pentru creștinii tulceni.
Prin prezenţa Prea Sfinţiei Voastre la evenimentele culturale majore ale judeţului nostru şi prin susţinerea activităţilor cu caracter didactic şi social, aţi reuşit, în acești aproape 11 ani de când sunteți în fruntea Episcopiei Tulcii, să aduceţi biserica mai aproape de credincioşii tulceni şi să consolidaţi sistemul de valori sociale al comunităţii noastre.
Vreau să vă asigur, Prea Sfinția Voastră, că veți avea întotdeauna în Consiliul Județean un partener de încredere în tot ceea ce doriți să realizați în beneficiul cetățenilor și veți găsi la noi toată deschiderea și colaborarea pentru dezvoltarea vieții spirituale de pe aceste meleaguri.
„La mulți ani!” și Dumnezeu să ne călăuzească în continuare!“, a declarat cu acest prilej președintele Horia Teodorescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii