Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Popas Cişmea se extinde şi pregăteşte „ceva ce Constanţa nu are la ora actuală”

ro

22 Jun, 2016 18:27 3859 Marime text
SC Pontus Cişmea, prin Petre Varvorea, a solicitat şi obţinut un certificat de urbanism pentru alipirea a patru loturi de teren, şi anume loturile 2, 3, 4 şi 5, în zona Popas Cişmea, judeţul Constanţa.
 
Cei de la SC Pontus Cişmea au idei măreţe pentru oraşul de la malul mării şi pregătesc, prin această alipire, „ceva ce Constanţa nu are la ora actuală”. Mai exact, aceste patru loturi, după ce vor fi unite, vor fi împărţite în două locaţii, una reprezentată de Popas, iar cealaltă, cu vedere la lac, un loc modern, cu tot ce înseamnă lucruri noi.
 
„O să avem un loc de agrement pentru zona Constanţa, cu piscină, cu loc de joacă, săli de spectacole. Se vor organiza şi spectacole de treatru, muzicale. Ceva ce Constanţa nu are la ora aceasta. Poate şi un han, cu locuri de cazare suficiente pentru cei care vor să rămână peste noapte”, ne-au spus reprezentanţii. Proiectul nu este încă definitivat, dar în două-trei săptămâni ar putea fi gata. 

Firma la care facem referire are un capital social subscris de 8840 RON, integral vărsat, şi are drept obiect de activitate „restaurante”. Principalul asociat al Pontus Cişmea SRL este Petre Varvorea, născut în judeţul Tulcea. Acesta are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% / 50%, restul de părţi sociale împărţindu-se între Camelia Mădălina Vaughn (18.78%) şi Victoria Popescu (31.22%), ambele născute în judeţul Constanţa. Potrivit vrajitorul.eu, în 2014, firma a declarat o cifră de afaceri de 570.718 lei şi un număr mediu de opt salariaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii