Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii în alertă. Două surori din județul Prahova au dispărut de acasă. Rudele au cerut ajutorul polițiștilor

ro

19 Mar, 2018 17:30 1633 Marime text
Poliția Prahova caută 2 minore de 14 și 15 ani, care au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit. Cei care pot oferi relații care pot conduce la depistarea acestora, sunt rugate să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliție.

Potrivit IPJ Prahova, persoanele dispărute se numesc Ștefan Prința și Ioniță Prința si au 14 și 15 ani, au plecat de la domiciliul din Ploiești și nu au mai revenit.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea minorelor. Totodată, au fost date în urmărire.

Prima din cele două minore are înălțime 1,65 m, constitutie astenică, greutate aproximativ 45 kg, păr negru, lung, ochi căprui, față triunghiulară, ten măsliniu, la momentul plecăriii era îmbrăcată cu o fustă de culoare roșie, din catifea, lungă, pluover alb, iar pe cap purta o basma de culoare roz, iar în picioare papuci cu talpă înaltă culoare albă
 
Cea de-a doua are înălțime 1,65 m, constitutie astenică, greutate aproximativ 45 kg, păr negru, lung, ochi căprui, față ovală, ten măsliniu, la momentul plecăriii era îmbrăcată cu o fustă de culoare neagră cu imprimeu floral culoare roz, geacă culoare neagră, iar în picioare purta papuci cu talpă înaltă culoare roz.  

Persoanele care pot oferi informatii care pot conduce la depistarea acestoia, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție, sau să apeleze 112. 

Sursa foto: IPJ Prahova
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii