Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Persoane dispărute sau urmărite, depistate de polițiști la nivel național. Peste 850 dintre persoanele dispărute sunt minore

ro

10 Dec, 2023 11:24 660 Marime text
Sursa foto: Facebook



 
  • Direcţia de Investigaţii Criminale organizează și coordonează activitatea de localizare și prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum și cea de identificare a cadavrelor și a persoanelor cu identitate necunoscută, respectiv cea de clarificare a situaţiei persoanelor dispărute.  
 
Astfel, în perioada  1 – 30 noiembrie a.c., în urma activităţilor de căutare şi identificare, au fost depistate sau a fost clarificată situația a 290 de persoane urmărite la nivel național. Dintre acestea, 216 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, iar 40 aveau mandate de arestare preventive, potrivit Poliției Române.
 
Totodată, au fost depistate 17 persoane care aveau emise mandate europene de arestare,  pentru 10 persoane fiind dispuse sentințe penale de internare în unități medicale de specialitate.
 
De asemenea, în luna noiembrie, în urma activităților desfășurate de către polițiștii de investigații criminale, au fost depistate 1.233 de persoane dispărute, 851 fiind minore.
 
Citește și
Șase transporturi agabaritice se vor desfășura în această seară. Iată ce traseu vor avea 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii