Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Tulcea Au fost găsite trupurile neînsuflețite ale fetițelor dispărute în zona portului Isaccea

ro

24 Jun, 2021 09:58 1350 Marime text
  • Trupul neînsufleţit al uneia dintre minore, dispărute luni după-amiază, în zona portului Isaccea, a fost recuperat și adus la mal.
În acestă dimineață, prin apel la 112, s-a anunțat prezența unui corp pe Dunăre, la aproximativ 50 m de mal și aproximativ 400 de m în aval de locul dispariției.

Căutările continuă pentru găsirea celeilalte minore dispărute.

La fața locului au intervnit militarii din cadrul ISU Tulcea cu 7 subofițeri (2 scafandri), cu o autospecială de transport scafandri, o ambarcațiune de căutare salvare (SAR), o barcă pneumatică și o ambulanță SMURD și pompierii ISU Constanța cu 2 subofițeri (scafandri) și cu o autospecială de transport scafandri.

Reamintim că, în cursul zilei de azi, 21 iunie a.c., polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că două fetițe (aproximativ 11 și 12 ani) ar fi intrat în apele Dunării în apropierea portului Isaccea și nu au mai ieșit. 

Din primele verificări a reieșit că minora de 11 ani ar fi alunecat și a căzut în apă, iar cea de-a doua ar fi intrat după ea pentru a o scoate la mal.

UPDATE

În jurul orei 13:00, a fost găsit trupul neînsufleţit al celeilalte minore, dispărute luni după-amiază, în zona portului Isaccea. 

Acesta a fost găsit în aceeași zonă ca al surorii ei, fiind recuperat si adus la mal.

Citește și: Tulcea. Salvatorii caută două fetițe dispărute, în zona portului din Isaccea (galerie foto și video) 

Sursă foto: ISU „Delta” Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii