Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii din județul Vrancea fac astăzi numeroase percheziții la domiciliu. Iată de ce

ro

20 Jun, 2018 10:18 1486 Marime text


Polițiștii din Vrancea efectuează astăzi percheziții la persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni la regimul silvic și de furt de energie electrică, în cadrul unei acțiuni pentru menținerea ordinii și liniștii publice.

Astfel, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, efectuează nouă percheziții domiciliare, în localitățile Panciu și Nereju, la persoane bănuite de infracțiuni la regimul silvic și de furt de energie electrică.

De asemenea, sunt puse în executare 4 mandate de aducere, fiind instituite mai multe filtre rutiere, iar polițiștii desfășoară controale la unități economice din Piața Moldovei Focșani.

Activitățile vizează menținere odinii și liniștii publice la nivel județean, prevenirea și combaterea faptelor ilicite, descoperirea și documentarea faptelor ilegale asociate domeniului silvic, precum și respectarea regulilor de comerț și a siguranței rutiere.

Acțiunea se desfășoară cu sprijinul specialiștilor din cadrul Gărzii Forestiere Focșani, Inspectoratului Teritorial de Muncă Vrancea și Electrica Focșani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii