Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de percheziții în Vaslui. Ce spun polițiștii

ro

31 Aug, 2023 10:55 726 Marime text
Sursă foto: IPJ Galați
  • În cauzele penale în care au fost dispuse perchezițiile, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, amenințare, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, violare de domiciliu și infracțiuni la regimul armelor și munițiilor.

În această dimineață, 31 august 2023, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, efectuează 19 percheziții domiciliare, la adrese din orașul Murgeni, comuna Zorleni și municipiul Bârlad, județul Vaslui.

Astăzi, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, luptători pentru acțiuni speciale și jandarmi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pun în aplicare 19 mandate de percheziție domiciliară, la adrese din orașul Murgeni, comuna Zorleni și municipiul Bârlad, județul Vaslui.

În cauzele penale în care au fost dispuse perchezițiile, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, amenințare, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, violare de domiciliu și infracțiuni la regimul armelor și munițiilor.

Ancheta este în curs de desfășurare, polițiștii urmând a efectua cercetări, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate.
„Acțiunea se desfășoară cu sprijinul luptătorilor serviciilor pentru acțiuni speciale Vaslui și Iași, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui și ai Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău Alexandru cel Bun.

Perchezițiile sunt efectuate în localitățile Simila și Murgeni, acolo unde sunt instituite și zone speciale de siguranță publică.

Perchezițiile se desfășoară în cadrul unor dosare penale, privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, amenințare, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, violare de domiciliu și infracțiuni la regimul armelor și munițiilor, întocmite ca urmare a unor conflicte între mai multe persoane, care au avut loc în august 2023“, spun cei de la IPJ Vaslui. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii