Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţist reţinut pentru infracțiunea de trafic de influență şi luare de mită. Ce sume de bani pretindea

ro

06 Nov, 2018 10:24 1545 Marime text
Luni, 5 noiembrie a.c., ofiţerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au desfăşurat activităţi de urmărire penală în cadrul unui dosar penal privind pe D.F.S., de 28 ani, agent principal de poliţie la un post de poliție din cadrul I.P.J. Dolj, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă şi luare de mită în formă continuată  (3 acte materiale).

Din cercetări a rezultat faptul că, în cursul lunii iulie 2018, polițistul a pretins şi primit suma de 700 euro şi 100 lei de la membri familiei unei persoane încarcerate, pentru a da o soluţie favorabilă într-un dosar în care efectua cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Faţă de D.F.S. a fost pusă în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunilor menționate iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj a dispus reținerea acestui pe o perioadă de 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii