Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Constanța. Mai mulți șoferi au fost depistați că au condus sub influența alcoolului sau fără permis

ro

17 Jul, 2017 11:42 1376 Marime text
 
Pe data de 15 iulie, ora 07.45, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat în vârstă de 28 de ani, din localitatea Limanu, județul Constanța, care a condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice pe strada Eroilor, localitatea Limanu. În aceiași zi, la ora 11.10, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din București a condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice, pe strada Plajei, localitatea Vama Veche.
 
Pe data 16.07.2017, polițiștii au întocmit patru dosare penale pentru conducerea sub influența alcoolului și două pentru condus fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
 La ora 06.45, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Mihail Kogălniceanu din localitatea 2 Mai, sub influența băuturilor alcoolice.
 
La ora 05.00, polițiștii au depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din București, care a condus sub influența alcoolului, pe strada Mihail Kogălniceanu, din localitatea 2 Mai. Un alt bărbat în vârstă de 42 de ani a comis aceiași infracține pe strada Mihail Kogălniceanu, din localitatea 2 Mai.
 
De asemenea, la ora 01.20, polițiștii au întocmit dosar penal unui tânăr în vârstă de 45 de ani, din Mangalia, care a condus un autoturism, pe strada Trandafirilor, din localitatea Neptun, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Conform poliție, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din localitatea Zorile, județul Constanța ar fi condus un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au întocmic dosar penal unui bărbat în vârstă de 32 de ani, din localitatea Siliștea, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul Independenței din Medgidia, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii