Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:45 25 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 80 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice executate de jandarmii constănţeni

ro

20 Mar, 2015 10:43 614 Marime text
În perioada 14-20 martie, peste 200 jandarmi au acţionat zilnic, în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea şi asigurarea ordinii şi siguranţei publice în judeţul Constanţa. Au fost executate peste 80 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.
 
Jandarmii au aplicat 33 sancţiuni contravenţionale dintre care zece avertismente scrise şi 23 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 4.000 lei.

Deasemenea, jandarmii constanţeni au constatat  40 fapte de natură penală, dintre care 26 în mod independent şi 14 în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 56 de făptuitori. Majoritatea faptelor constatate independent au fost pe linia contrabandei cu ţigări, a consumului de substanţe cu efect halucinogen şi de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Au mai fost executate şi peste 40  misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete, două misiuni în sprijinul lucrătorilor Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa şi 4 misiuni în colaborare cu lucrătorii Direcţiei Silvice Constanţa pe linia prevenirii şi combaterii tăierilor ilegale de arbori.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii