Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Substanțe interzise, descoperite de jandarmi asupra a trei tineri din Constanța. O parte era ascunsă în lenjeria intimă

ro

08 Jan, 2024 14:14 784 Marime text

Sursa foto: IJJ Constanța


 
  • Duminică seara, în jurul orei 21:30, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, aflați în timpul unei misiuni de patrulare, au observat pe bulevardul Aurel Vlaicu un bărbat care manifesta un comportament suspect, potrivit Jandarmeriei Constanța.
 
Acesta a urcat într-un autoturism în care se aflau un alt bărbat și o femeie. Jandarmii au urmărit autoturismul în cauză și când acesta a oprit au trecut la legitimarea persoanelor.
 
Deoarece persoanele erau vizibil agitate în momentul legitimării, jandarmii i-au controlat corporal pe cei trei, descoperind asupra femeii un mic sac din material textil de culoare neagra in interiorul căruia se aflau 50 de bile din staniol care conțineau o substanță vegetală de culoare galben-verzui.
 

„De asemenea, au găsit în interiorul mașinii o borsetă de culoare roz în care erau 29 de bile din staniol care conțineau aceeași substanță vegetală, de culoare galben verzui”, transmit jandarmii din Constanța.

 
Cei trei au fost conduși la sediul jandarmeriei, unde au fost percheziționați, găsindu-se și asupra unuia dintre bărbați alte 59 de bile de staniol cu substanța în cauză (o parte dintre ele ascunse în lenjeria intimă), precum și importante sume de bani, respectiv 3500 de lei și 2000 de euro.
 

„Întrebați despre proveniența substanțelor vegetale, cei trei le-au spus jandarmilor că in interiorul bilelor de staniol se află ceai de nalbă mare pe care l-au achiziționat de la Plafar”, mai relatează sursa.                                      

 
Persoanelor în cauză li s-au întocmit acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri), iar substanțele găsite asupra lor au fost ridicate în vederea confiscării, fiind ulterior predate către organele de poliție abilitate pentru continuarea cercetărilor.
 
Citește și
Peste 200 de jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică în municipiul Constanța de Bobotează
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii