Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Zilele Constanței” s-au desfășurat fără evenimente nedorite

ro

22 May, 2024 13:31 472 Marime text

Sursa foto: IJJ Constanța




 
  • Peste 600 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au fost la datorie în perioada 17 - 21 mai a.c., astfel încât cetățenii municipiului Constanța să se poată bucura în siguranță de toate manifestările cultural artistice organizate cu ocazia ”Zilelor Constanței”.
 
Potrivit Jandarmeriei Constanța, în perioada menționată, jandarmii constănțeni au executat un număr de 150 misiuni de asigurare și menținere a ordinii și liniștii publice iar cel mai important aspect de menționat este acela că, datorită mobilizării unui dispozitiv important de ordine publică în stradă, dar și cu sprijinul cetățenilor care au ținut cont de recomandările preventive, echipajele Jandarmeriei nu s-au confruntat cu situații de tulburare gravă a ordinii publice.
 
Cu toate acestea, în intervalul 17 - 21 mai a.c., cu scopul principal de a proteja cetățenii, pentru a preveni escaladarea unor situații tensionate sau pentru a descuraja persoanele certate cu legea să ajungă să comită fapte mai grave, jandarmii constănțeni au fost nevoiți să aplice și 31 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 22.500 lei, majoritatea pentru fapte prevăzute de Legea nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.
 

„Jandarmeria Constanța le mulțumește tuturor cetățenilor care au ales să participe responsabil la evenimentele publice din perioada acestui weekend prelungit și îi asigurăm pe toți că le suntem permanent alături și îi încurajăm să ne solicite sprijinul ori de câte ori este nevoie. Vă dorim o săptămână liniștită!”, transmit jandarmii.

 
 
Citește și
 În Ovidiu Jandarmii din Constanța, în dispozitiv, la meciul de fotbal dintre Farul Constanța și CS Universitatea Craiova
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii