Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Articole pirotehnice interzise și „vitamine” descoperite de jandarmi asupra unui tânăr din Constanța

ro

16 Jan, 2024 11:59 732 Marime text
Sursa foto: IJJ Constanța



 
  • Duminică, 14.01.2024, în jurul orei 21:15, o patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, aflată în timpul unei misiuni în municipiul Constanța, a observat în interiorul unei săli de joc un tânăr care fuma. Jandarmii s-au apropiat, l-au legitimat pe bărbat și l-au sancționat pentru nerespectarea prevederilor legii 349/ 2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun, potrivit poliției Jandarmeriei Constanța.
Ulterior jandarmii au efectuat asupra sa control corporal preventiv și au găsit în portofelul acestuia o punguliță transparentă în care se afla un praf alb.
 

„După efectuarea controlului corporal, deoarece tânărul le-a spus jandarmilor că a venit la sala de jocuri cu mașina tatălui său, jandarmii au controlat și autovehiculul. În urma acestui control au descoperit și în spațiul de depozitare din cotieră o punguță de plastic transparent în care se aflau 9 capsule de culoare albă. Tânărul a afirmat că atât praful alb cât și pastilele găsite de jandarmi sunt suplimente și vitamine”, transmite sursa citată.
 

În portbagajul mașinii a fost descoperită o geantă neagră în care se aflau 275 de articole pirotehnice din categoria F3, interzise a fi deținute și folosite de către persoanele fizice neautorizate (menționăm faptul că, în conformitate cu prevederile 126/1995 „orice operaţiune cu articole pirotehnice efectuată fără drept constituie infracțiune”), conform jandarmilor.
 
Bărbatul a fost condus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța unde au fost întocmite acte de sesizare pentru toate faptele constatate, iar materialele pirotehnice și substanțele găsite au fost predate către organele de poliție, pentru continuarea cercetărilor.
 
Citește și
Protestatari amendați la Constanța! Date oficiale de la Inspectoratul Județean de Jandarmi
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii