Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IJJ Constanța Bărbat prins de jandarmi în gara din Constanța, cu substanțe interzise asupra lui

ro

21 Nov, 2023 15:19 770 Marime text

Sursa foto: IJJ Constanța




 
  • Luni, 20.11.2023, în timpul unei misiuni de patrulare în gara din municipiul Constanța, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au observat un bărbat care avea un comportament suspect. Jandarmii l-au legitimat și au descoperit că acesta are domiciliul in localitatea Eforie, potrivit Inspectoratului de Jandami Județean Constanța.
 
Din cauza comportamentului și stării bărbatului jandarmii au efectuat control corporal preventiv asupra lui și au găsit o punguță de plastic care conținea șapte pachețele din staniol cu o substanță vegetală de culoare verde-oliv.
 

„Persoana in cauză a fost condusă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța unde i s-au întocmit acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise, iar substanțele găsite asupra sa au fost ridicate în vederea confiscării, fiind ulterior predate către organele de poliție abilitate pentru continuarea cercetărilor”, spun jandarmii.

 
Reamintim faptul că, în conformitate cu prevederile legii 143/ 2000, Articolul 4, „Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, CUMPĂRAREA sau DEȚINEREA de droguri PENTRU CONSUM PROPRIU, fără drept” , este INFRACȚIUNE și ”se pedepsește cu închisoare de la 2 la 5 ani..

Citește și
Pachet cu droguri, de peste un kilogram, găsit pe plaja din Constanța de polițiști (FOTO+VIDEO)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii