Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Perchezitii la o firmă implicată în campania electorală a lui Marian Vanghelie

ro

10 Feb, 2016 08:24 2608 Marime text
 
Perchezitii la o firmă de publicitate care facea diferite plăți în Campania electorală a lui Marian Vanghelie.
 
Polițiștii au deskins la locuința firmei dar și a patronului, acesta din urmă urmănd să se prezinte în fața procurorilor, potrivit RomâniaTV.
 
În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare trei de mandate de percheziţie în municipiul Bucureşti,  într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală. Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
 
Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuitul, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, în perioada 2007 – 2012, a înregistrat în evidenţa contabilă achiziţii de bunuri şi servicii, fără a avea o bază legală şi reală.
 
Prejudiciul estimat rezultat din activitatea infracţională este de 4.020.000 de lei.
 
Persoana vizată va fi condusă pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 5.
 
Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
 

UPDATE, ora 9.45:

Potrivit unor surse judiciare, percheziţiile au loc la SC Bodyhost SRL, aceasta fiind o firmă de publicitate, scrie știripesurse.ro. 
 
Sursa foto: pressalert.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii