Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții în municipiul Constanța. Vizat, un bărbat suspectat că a sustras o sumă importantă de bani dintr-o mașină parcată

ro

21 Nov, 2018 15:11 1941 Marime text
Un bărbat de 33 de ani din Constanța, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat a fost reținut de polițiștii constănțeni. 
 
Potrivit IPJ Constanța, urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt din auto, polițiștii Secției 1 Poliție, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța, au identificat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Constanța, bănuit de comiterea faptei.
 
Astfel, la data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 13:00, persoana în cauză ar fi sustras dintr-un autoturism, parcat pe o stradă din municipiul Constanța, 19.000 de euro și mai multe documente.
 

”În urma cercetărilor și a două percheziții domiciliare desfășurate în municipiu, la data de 20 noiembrie a.c., polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbatul în cauză pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar la data de 21 noiembrie a.c., acesta a fost prezentat Judecătoriei Constanța care a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile” - au transmis reprezentanții IPJ Constanța. .

 
Totodată,  în urma perchezițiilor defășurate, polițiștii au ridicat peste 400 de pachete cu țigarete, care nu aveau timbru fiscal emis de autoritățile române.
 
Bărbatul în cauză a fost introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța.
 
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al U.T.A.I. Constanța.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii