Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ordine de protecție provizorii, emise de poliţiştii constănțeni. Două femei au făcut sesizări

ro

21 Jan, 2019 09:49 1348 Marime text
La data de 20 ianuarie a.c., ora 13.30, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 52 de ani, din municipiul Constanța, despre faptul că la domiciliul fiicei sale are loc un scandal.

Echipajul de poliție deplasat la fața locului a stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, soțul femeii în cauză, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Constanța, a venit la apartamentul fiicei sale, unde i-a cerut soției, aflată în respectiva locație, să revină la domiciliu.

Astfel, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu conform procedurilor legale, bărbatul fiind obligat să păstreze o distanță minimă de 150 de metri față de soția sa.

La data de 20 ianuarie a.c., ora 11.00, polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Sinoe, județul Constanța, despre faptul că la domiciliul său are loc un scandal.

Echipajul de poliție deplasat la fața locului a stabilit faptul că soțul femeii în cauză, în vârstă de 44 de ani, a agresat-o fizic.

Astfel, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu conform procedurilor legale.

În ambele cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență in familie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii