Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medgidia Incendiu în Piaţa agroalimentară. Ce daune s-au produs

ro

18 Sep, 2018 12:24 2521 Marime text
În urma unui apel la Serviciul Unic de Urgenta 112, Detasamentul de Pompieri Medgidia a fost solicitat să intervină pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu produs în incinta Pietei agroalimentare din centrul Municipiului Medgidia.

La interventie s-au deplasat doua autospeciale de lucru cu apa si spuma, iar la sosirea la fata locului s-a constatat ca incendiul se manifesta violent prin ardere generalizata, cu posibilitatea extinderii la magazinele invecinate situate la aprox. 4 metri de locul focarului.

Dupa efectuarea recunoasterii s-a intervenit pe doua sectoare de interventie atat pentru localizarea si lichidarea incendiului cat si pentru protectia bunurilor si magazinelor invecinate.

La incendiu a fost afectat acoperisul din policarbonat al pietei agroalimentare pe o suprafata de cca 180 mp, care, sub actiunea temperaturilor ridicate s-a topit, alimentand astfel si mai mult incendiul.

În incendiu au ars sau au fost afectate:
- acoperisul din policarbonat;
- 12 tarabe comerciale;
- 2 stelaje din lemn;
- 3 case de marcat;
- 4 cantare electronice;
- ambalaje (navete din plastic).
- cantitatea de 1000 kg legume/fructe;

Cauza probabila stabilită a fost un scurtcircuit electric produs de mijloacele electrice improvizate care asigurau iluminatul nocturn al pieţei.

Intervenţia a fost îngreunată din cauza întârzierii deconectării sursei de alimentare cu energie electrice a obiectivului.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii