Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Meciul Germania - Olanda, anulat. Pe stadionul din Hanovra s-a găsit un obiect suspect

ro

17 Nov, 2015 21:14 871 Marime text
Meciul amical dintre reprezentativele Germaniei şi Olandei era programat să aibă loc în această seară. Partida a fost însă anulată şi stadionul din Hanovra, HDI Arena, a fost evacuat, informează L'Equipe.
 
Poliţiştii încă nu au făcut un anunţ oficial cu privire la motivul anulării jocului şi evacuării arenei, însă le-au cerut spectatorilor să plece acasă. Potrivit dw.com, la stadion s-a găsit un obiect suspect, meciul fiind anulat ca măsură de precauţie.
 
Echipa Germaniei se afla în Franţa vineri, când au avut loc atacurile teroriste de la Paris. Naţionala germană a disputat un meci amical cu selecţionata franceză pe Stade de France, în timpul jocului auzindu-se explozii din exteriorul arenei, ceea ce a dus la evacuarea preşedintelui Francois Hollande, care era prezent în tribună.
 
La finalul partidei, spectatorii s-au strâns pe teren, fiind evacuaţi treptat. Naţionala Germaniei a petrecut noaptea la stadion, în vestiare.

UPDATE, ora 22.10:


Cancelarul german, Angela Merkel, şi vicecancelarul Sigmar Gabriel se aflau pe stadion, dar au fost escortaţi de agenţii de securitate
 
Un oficial din cadrul poliției germane a declarat că au existat planuri reale de organizare a unui atac la Hanovra și că existau informații concrete că va avea loc o explozie în sau lângă stadion. Presa relatează că ar fi fost găsit explozibil într-o ambulanță aflată la intrarea în stadion.
 
Potrivit Bild, o a doua zonă din Hanovra a fost evacuată.
 
Presa mai relatează că poliția din Hanovra a închis stațiile de tramvai și gările din oraș şi că a fost evacuată şi o sală de concerte din acelaşi oraş.



sursa foto: jurnalul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii