Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marşul Veseliei, standuri, baloane tricolore, la Carnavalul Comunităţii organizat în Constanţa

ro

04 May, 2016 16:22 2132 Marime text
Va avea loc cea de a patra ediție a Carnavalului Comunității, eveniment dedicat zilei de 9 Mai, Ziua Europei. Activitățile se vor desfășura, bineînţeles, pe 9 mai și vor cuprinde o serie de acțiuni realizate de elevi din 28 de unități școlare din județul Constanța.
 
Manifestarea dedicată Zilei Europei va începe cu Marșul Veseliei, o reprezentare stradală a fiecărui stat membru al Uniunii Europene de către tineri, parada fiind organizată începand cu ora 10.30, în fața Sălii Sporturilor până în Piața Ovidiu, locație unde se vor desfășura celelalte activități.
 
Vor fi amenajate standuri, fiecare stand reprezentând creativitatea delegațiilor ce îsi vor reprezenta statele membre UE și vor conține elemente definitorii. Se vor intona imnurile României și al Uniunii Europene, moment în care se vor înălța spre cer baloane tricolore.
 
Sub titulatura “Unitate în diversitate”, grupurile etnice reprezentative pentru Dobrogea vor susține momente artistice. Harta Uniunii Europene va fi realizată de toți elevii care se vor prinde într-o horă a diversității.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii